#1

Nu worden we klaar voor een Roshe Two

in Producers Promote Here Tue Aug 08, 2017 4:56 am
by Fredericus • 4 Posts

Een nike schoenen dames krijgt deze zomer een nieuwe hierdoor klassieke kleurweg in een vorm van wit hierdoor zwart. De schoen will be voorzien van een luchtversterkte Flymesh bovenkant met hun vormgegeven schroefdraad, pluche kraag en flexibele kussens expire wit worden gekleurd achieved zwarte accenten op een swooshes, veters, voering hierdoor buizen op de midsole. Een full-length Air Max-eenheid voltooit de look helemaal. Kijk naar deze kleurenweg van de Nike Air Max 2017 bij selecte Nike-winkels hierdoor online vandaag.

Voorheen gekenmerkt door groene steen hierdoor nike air max 2017 heren heldere druiven, is een nieuw ingebouwde Nike Air Max 2017 nu in een levendige afwerking van diep noble blue / top whitened. De bepalende tonen omvatten in hoofdzaak de nieuwe bovenkant van de loper die een gladdere gaasconstructie maakt, naast de toevoeging van een rimpelende textuur aan de achterkant. Een donkere marine toon will be prominent op de teenage doos, terwijl het verdwijnt tot lichtblauw en sense of humor over zijn kraag hierdoor achterste sectie.

Toen nike roshe flyknit heren de debuut maakte, verscheen het inside twee verschillende versies: hun neopreen aanbieding en hun Flyknit versie. Nu worden we klaar voor een Roshe Two om lo evolueren met de introductie van de Roshe A couple of Flyknit V2. Deze vernieuwde versie van de Roshe Two Flyknit heeft hun nieuwe sokachtige constructie op de bovenkant en hun nieuwe ribbed Flyknit bovenkant om de schoen hun iets andere uitstraling truck het origineel te geven. Enkele van de eerste kleurwegen zijn onder meer White / Wolf Greyish, Black / White, College or university Red en Deep Noble Blue.

De zal ook inside adidas nmd dames roze een klassieke Black White-kleurenschema deze zomer ook eind augustus met een driedubbele witte kleurweg begeleiden. Een stijlvolle sneaker heeft simpelweg zwart maas over zijn bovenkant met premium outlining gezien voor zijn bijpassende lederen koovertrek en hielblad. Een witte Boost midsole, EVA inserts rubberen buitenzool voltooit de tweekleurige seem helemaal.

Scroll up


Visitors
0 Members and 5 Guests are online.

We welcome our newest member: ritsans
Board Statistics
The forum has 1888 topics and 1996 posts.