#1

adidas tubular doom

in Welcome To Darkside Forums (Forum Rules) Sat Nov 04, 2017 1:42 am
by ioubgfoig • 3 Posts
Een val-geschikte tint landt op de adidas schoenen in de vorm van olifantspoor. De stijlvolle runner is voorzien van een sok-achtige primeknit bovenkant met een extra in de ruimte geverfd multicolor gebreide met een golfde middenzool, terwijl premium details een lederen hielkap en suede kooi omvatten. Eindelijk, een buisvormige witte zool completeert het stijlvolle ontwerp helemaal. Twee van de colorways komt met toon suède hak tellers en twee met contrasterende hak tellers. Elk paar wordt vervolgens afgewerkt met contrasterende buisvormige zooleenheden.


De volgende stap voor de Adidas Tubular Doom Sock Primeknit is deze nieuwe Cookies and Cream-afwerking, beter bekend als een eenvoudige witte adidas schoenen sale en zwarte afwerking. De Adidas Tubular Doom Sock Primeknit wordt geleverd met opvallende kenmerken, waaronder een White Primeknit-bovenwerk in contrast met de kleine zwarte vlek die overal wordt aangetroffen. Extra details zijn onder meer de zwart op de oogjes, hielkap en de wit op de veters en adidas tubulaire zool. Witte sneakers in de zomer zijn altijd een overwinning, als je een frisse nieuwe paur nodig hebt, kunnen dit de zijn.


De nieuwste smaak van de adidas tubular op het oppervlak is deze gloednieuwe witte en zwarte iteratie. Na het zien gedaan in zwart en grijs aanbod, lijkt deze versie het meest geschikt voor het warme weer. Laten we eens een kijkje nemen. Deze versie van de adidas Tubular Doom Soc wordt geleverd met de eerder genoemde wit en zwart kleurenschema. De schoen wordt geleverd met een bovenstuk van White Primeknit, terwijl zwarte slagen worden aangetroffen op het vetersysteem, het hielriempje, veters en de gespikkelde vlekken op het geweven bovenwerk. Afronding van het uiterlijk is de bijpassende signature gegroefde buisvormige buitenzool.


De adidas tubular doom Soc Primeknit is een andere trendy en futuristische versie van het silhouet. Uitgerust met een klassiek wit en zwart thema, krijgt de schoen een nieuw, elastisch sokontwerp, een hoogwaardige primeknit-upper en klassieke Rope-Laces voor zijn nieuwste update deze zomer. Overlays van pig-suede en brede, elastische banden in de voorvoet, en een buisvormige zool met verticale groeven completeren de stijlvolle look helemaal.


http://www.runrunbe.com/

Scroll up


Visitors
0 Members and 4 Guests are online.

We welcome our newest member: smrfntn
Board Statistics
The forum has 2166 topics and 2290 posts.