#1

Adidas Ultra Boost 3.0 Goedkoop

in Welcome To Darkside Forums (Forum Rules) Mon Mar 05, 2018 12:45 am
by No name specified • ( Guest )
avatarDe drie strepen troffen goud toen ze de Adidas Ultra Boost 3.0 Goedkoop aan de wereld introduceerden. Destijds leek het een beetje gewaagd voor het klaverblad merk om het silhouet te verkondigen als het beste loopmodel dat ze ooit hadden gecreëerd, maar snel vooruit naar het heden en dat was een passende verklaring en vervolgens een paar. De adidas Ultra Boost is nu op zijn derde golf van afleveringen met bijgewerkte Primeknit, en een aanval van geweldige kleurschakeringen om diegenen van jullie die dit model willen dragen meer voor lifestyle doeleinden te behagen dan om een ​​training te krijgen. Het geweldige is dat de adidas Ultra Boost 3.0 is perfect voor elke gelegenheid, vooral in deze nieuwe Hunter Green-colorway.

Er kunnen nooit genoeg Adidas Ultra Boost 3.0 Nederland-opties zijn, toch? Morgen zal adidas de Ultra Boost officieel in drie verschillende "reflectieve" stijlen vrijgeven. Twee adidas Ultra Boost 2.0-modellen en één adidas Ultra Boost Uncaged maken deel uit van deze set, die de Primeknit-gebaseerde hardlopers met ingebed reflecterend breisel siert de bovenste. Volgens adidas is de adidas PrimeBOOST ook opgenomen in deze set, hoewel niet afgebeeld. Bekijk hieronder een gedetailleerd overzicht van de drie Ultra Boost-opties en zoek deze op adidas.com en selecteer winkels. Foot Locker geeft op 3 november alle drie Ultra Boost-reflecterende kleuren vrij.

De Adidas Ultra Boost 3.0 Online Kopen blijft nieuwe en opwindende manieren vinden om de Primeknit en Boost instant-classic naar een hoger niveau te tillen. Samenwerkingen met KITH en Kolor hebben de leefstijlmogelijkheden voor het silhouet vergroot dankzij de waardevolle prijzen en nog betere kleurstellingen. Vandaag krijgen we nog beter nieuws - de adidas Ultra Boost 2.0 "Reflective" komt nu aan bij geselecteerde winkels.

We hebben de Adidas Ultra Boost 3.0 Opruiming "Multi-Color" van Ronnie Fieg al eens eerder onder de loep genomen, die mid-top uitbreiding van een van de meest populaire crossover cross-overs van de drie strepen in een gemarmerd aanbod van regenboogkleurige Primeknit-goedheid, maar wat over het andere paar? Vandaag krijgen we een voorproefje van de KITH x adidas Ultra Boost Mid in een eenvoudig display van geheel witte Primeknit compleet met een luxe verchroomde hielkooi voor een mooi uiterlijk.

Het is moeilijk te geloven, maar deAdidas Ultra Boost 3.0 Kopen is al op zijn derde golf van afleveringen met een gloednieuwe Primeknit patroon bovenste, versterkt door een dikkere constructie, perfect voor de koudere maanden in het verschiet. De adidas Ultra Boost 3.0 heeft een wollige esthetiek doorheen de geweven constructie, terwijl de afgeslankte beschermende kooioverlay bijdraagt ​​aan het slanke ontwerp. Het is geen wonder dat adidas dit de beste hardloopschoen noemde die ze ooit hebben gemaakt, en dat is voordat we zelfs het volledige boost-buffersysteem op de tussenzool aanraken.

Scroll up


Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: kuwumibo
Board Statistics
The forum has 2286 topics and 2429 posts.