#1

adidas yeezy 350 boost sply

in General Topics Mon Mar 12, 2018 11:56 pm
by mgfds • 3 Posts
De "sneaker" debuteerde in februari in de adidas schoenen collectie tot grote toejuichingen en wijdverspreide belangstelling. Dit is de tweede signature schoen van adidas Yeezy 350 Boost met adidas achter de Yeezy 350 Boost en het ziet er naar uit dat het de hype zal waarmaken.


adidas schoenen outlet uit grijs en zwart primeknit, het bovenste heeft een constructie uit één stuk voor superieur comfort en voor vrijheid van mobiliteit. De witte zool contrasteert met het grijze en zwarte bovenwerk voor een strakke look om je er deze zomer fris uit te laten zien. De colorway speelt Adidas Yeezy 350 Boost-stijl van neutrale tonen af. Naaien splitst de schoen in het midden voor een high fashion look om te stunten met klasse.


Het seizoen is in aantocht en adidas yeezy boost brengt nog een ander riskant paar kicks met de Yeezy 350 naar de tafel. De laarzen worden tijdens het herfst / winterseizoen uitgebracht. De schoenen zijn een eendenlaars met het utillitaire thema van Yeezy seizoen 1 met een ballistisch mesh bovenwerk onder een suede eyestay. Andere kleine details zijn de rubberen toebox en het spatbord. De 350 komt door in vier verschillende kleurstellingen met piratenzwart, peyote, chocolade en Moon Rock.


Dit nieuwe silhouet wordt op dezelfde manier geconstrueerd als de vorige adidas yeezy 350 boost sply tegenhangers, maar dit keer met een toegevoegd treklipje aan de achterkant van de hiel om het paar schoenen op hun gemak naar voren te laten komen. De Boost-zooleenheid biedt ultiem comfort om te rocken in de straten of op het veld. Dit high fashion silhouet is echter het meest geschikt voor een groot evenement of een avondje uit.


http://www.kicksnkrs.com/

Scroll up


Visitors
0 Members and 8 Guests are online.

We welcome our newest member: jiophone
Board Statistics
The forum has 2311 topics and 2455 posts.